Wróć do informacji o e-podręczniku Wydrukuj Pobierz materiał do PDF Pobierz materiał do EPUB Pobierz materiał do MOBI Zaloguj się, aby dodać do ulubionych Zaloguj się, aby skopiować i edytować materiał Zaloguj się, aby udostępnić materiał Zaloguj się, aby dodać całą stronę do teczki
Polecenie 1

Przeanalizuj poniższe mapy, a następnie - odwołując się do wcześniejszej wiedzy nabytej podczas omawiania zagadnień związanych z pogłowiem zwierząt - wyjaśnij przyczyny wysokiego udziału danych państw w strukturze światowego eksportu i importu mięsa.

Zapoznaj się z opisem map, a następnie - odwołując się do wcześniejszej wiedzy nabytej podczas omawiania zagadnień związanych z pogłowiem zwierząt - wyjaśnij przyczyny wysokiego udziału danych państw w strukturze światowego eksportu i importu mięsa.

R1Ngs05YgAptL
(Uzupełnij).
Polecenie 2

Wyjaśnij zależności między produkcją a eksportem i importem mięsa w wybranych państwach na świecie.

Rwc9rthcCy7dS
(Uzupełnij).
1
Polecenie 3

Przeanalizuj poniższe mapy, a następnie - odwołując się do wcześniejszej wiedzy nabytej podczas omawiania zagadnień związanych z pogłowiem zwierząt - wyjaśnij przyczyny wysokiego udziału danych państw w strukturze światowego eksportu i importu różnych rodzajów mięsa.

Zapoznaj się z opisami map, a następnie - odwołując się do wcześniejszej wiedzy nabytej podczas omawiania zagadnień związanych z pogłowiem zwierząt - wyjaśnij przyczyny wysokiego udziału danych państw w strukturze światowego eksportu i importu różnych rodzajów mięsa.

RkurGAwCfjxrs
(Uzupełnij).
Polecenie 4

Wyjaśnij zależności między produkcją a eksportem i importem różnych rodzajów mięsa w wybranych państwach na świecie.

RGuWw8JGZ3rFV
(Uzupełnij).
1